18 mei, 2023

Moderniteit op zijn best. Maak kennis met het CS 77 systeem

ramen


Het nieuwste aluminium raam- en deursysteem met thermische isolatie combineert futuristische stijl, functionaliteit en veiligheid.

CS 77 is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor thermische en akoestische isolatie. Het is verkrijgbaar in drie thermische versies: standaard, warm HI en het warmste HI+. Hierdoor kan de keuze worden afgestemd op individuele behoeften en eisen. Bovendien is het mogelijk om drievoudige beglazing toe te passen; dit verhoogt de thermische isolatie en vertaalt zich in energiebesparing. Bij FIX-ramen kan de beglazing van buitenaf worden gemaakt, waardoor reiniging en onderhoud eenvoudiger worden.

Voor wie meer duurzaamheid en weerstand tegen beschadiging verwacht, kunnen de aluminium profielen worden uitgevoerd in een voorgeanodiseerde coating, die resistenter is dan basisoplossingen.

CS 77 biedt ook een uitzonderlijke esthetiek die perfect past in elk type gebouw. Een ander voordeel van het aluminiumsysteem is het feit dat de profielen in alle RAL-kleuren kunnen worden gelakt, wat onbeperkte ontwerpmogelijkheden biedt. Dit maakt het mogelijk het kleurenschema af te stemmen op individuele behoeften en smaken en ramen en deuren te combineren met de rest van de inrichting of gevel van het gebouw.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens