06 november, 2023

Netten anti smog. Hoe kan ik de keuze ervan aanmoedigen?

horren


Klanten kiezen meestal voor horren die ze goed kennen. Weinigen van hen weten dat er muskietennetten zijn die extra bescherming kunnen bieden, bijvoorbeeld tegen smog. Gaat uw klant een muskietennet kopen? Vertel ze dan over het anti-smog net dat het hele jaar door bescherming biedt.

Vraag u jezelf af of u de beschikbare soorten netten, inclusief anti-smog netten, moet presenteren aan de klant wanneer u kiest voor horren? Natuurlijk moet u dat doen. Vergeet niet dat u de expert bent voor de klant. Het is niet omdat hij niet vraagt naar het type net in de horren dat hij het weet. Om uw aanbod te onderscheiden van dat van de concurrentie, loont het dus om de klant een keuze te geven.


Kies voor een brochure met horren en soorten netten

Een folder met de nodige informatie om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de aankoop van horren is een goed idee. Heb je er een nodig? Je kunt een brochure downloaden, het personaliseren met uw gegevens en het delen met uw klanten.


Ontdek en bied klanten anti-smog netten aan

Het belangrijkste argument "voor" horren met een anti-smog net is dat het 2 functies vervult:

Dus als uw klant veiligheid en bescherming het hele jaar door belangrijk vindt, zal hij zo'n hor zeker waarderen. Meer informatie over antismognetten vind u hier.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067