26 februari, 2024

Nieuw Alversa PS beslag met veilige microventilatie

Schuifsystemen


We presenteren een oplossing voor terrasdeuren die ventilatie van ruimtes mogelijk maakt terwijl tegelijkertijd hoge veiligheidsnormen worden gehandhaafd.

Wanneer we wat frisse lucht in ons huis willen laten, draaien we de hendel van de terrasdeur naar de microventilatiestand. Met Alversa PS gebeurt dit veel efficiënter dan bij een ander beslag.

– Een sleuf van ongeveer 6 mm breed, bijna onzichtbaar van buitenaf, zorgt voor een betere luchtuitwisseling in de hele ruimte en vermindert het effect van overmatige afkoeling – zegt Krzysztof Mroczek, senior inkoopspecialist.

In zo'n situatie zou onze bescherming tegen inbraak theoretisch kunnen afnemen. Het Alversa PS Beslag lost dit probleem echter op en zorgt ervoor dat het product weerstand biedt tegen pogingen om het te forceren met gereedschap zoals schroevendraaiers, tangen of een kleine handzaag.


Veiligheid boven alles

Hoe werkt de genoemde bescherming? Standaard zijn er vier veiligheidspunten aangebracht. We kunnen voor deurklinken met een knop of met een sleutel kiezen. Daarnaast is het de moeite waard om beveiliging tegen het uitboren van de deurklink en de bevestigingsschroeven te bestellen, paddestoelvormige pennen en veiligheidssluitingen, die ervoor zorgen dat onbevoegde personen niet zo gemakkelijk toegang krijgen tot het interieur.


Gemak voor iedereen

De eenvoud en intuïtiviteit van het openen van de vleugels zorgen ervoor dat zelfs kinderen en ouderen er zonder problemen mee om kunnen gaan.

– We bieden verschillende schema's en openingsrichtingen aan, waardoor de ruimte maximaal kan worden aangepast aan de voorkeuren van de klant. Verschillende positie van de deurklink maakt het mogelijk om de deur stevig te sluiten om een aangename warmte in de kamer te houden, of deze te kantelen wanneer we verse lucht nodig hebben – voegt Krzysztof Mroczek toe.

Dat is nog niet alles. Het draaien van de sleutel, ongeacht de positie van de hendel, verhoogt de inbraakweerstand nog verder.


PSK-systemen in een nog betere editie

Het Alversa PS beslag is de combinatie van veiligheid en comfort die elke klant van Eko-Okna verdient. Dankzij hen kunnen kantel-schuifsystemen en parallel openende systemen nog meer bieden.

Voor details staan de commerciële vertegenwoordigers van Eko-Okna graag tot uw beschikking.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens