06 december, 2023

Nieuwe Beninca garagedeuraandrijvingen

GARAGE ROLDEUREN


Een snelle, stille en veilige garagedeur is de droom van velen. Met de nieuwe voorstellen uit de JIM-serie van de Italiaanse fabrikant Beninca kunnen deze dromen heel gemakkelijk worden vervuld.

De Beninca JIM 3, JIM 4 en JIM 3.TURBO zijn drie garagedeuraandrijvingen die een stille werking combineren met de mogelijkheid om een noodstroomvoorziening aan te sluiten.

– Alle Beninca JIM aandrijvingen, die we nu introduceren, zijn veilig dankzij de amperometrische sensor. De poort beweegt daardoor binnen een ingesteld kader en stopt met zakken als hij in contact komt met een obstakel, zoals een persoon of dier – zegt Przemysław Kuczera, technoloog en ontwerper op de afdeling poorten.


Beninca JIM 3

Zorgt voor ventilatie van de ruimte, wat bijdraagt aan een betere luchtcirculatie in de garage.

Het is geschikt voor deuren met

wat typische ingangen van huisgarages zijn.

Bovendien regelt de softstarttechnologie (STC) het draaimoment, waardoor het comfort voor de gebruiker wordt verbeterd en de slijtage van de deuronderdelen wordt verminderd.


Beninca JIM 4

Het is ook een oplossing voor bedrijven, met de mogelijkheid om 1040 cycli per dag uit te voeren en poorten tot 18 m² groot te bedienen.

Beninca JIM 4 regelt automatisch de kracht en snelheid van openen en sluiten en past deze aan de actuele omstandigheden aan. Deze soepele en gecontroleerde start van de poort verhoogt niet alleen de veiligheid, maar minimaliseert ook de slijtage van de onderdelen.


Beninca JIM 3 ESA TURBO

Voor wie graag de vinger aan de pols houdt, is de Beninca JIM 3 TURBO motor een uitstekende keuze. De aandrijving maakt het mogelijk om het aantal bewerkte cycli in realtime te controleren.

Hij werkt met buitengewone snelheden tot 25,8 cm/s, wat resulteert in kortere openings- en sluittijden.

Een soepele werking wordt gegarandeerd door de geavanceerde krachtregelingstechnologie, die de optimale dynamiek van de motor aanpast en tegelijkertijd een zachte start garandeert.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens