27 juli, 2023

Nieuwe geëxtrudeerde aluminium vensterbanken

Ramen


Wij introduceren nieuwe aluminium vensterbanken met interessante eigenschappen en een aantrekkelijk uiterlijk.

De nieuwe aluminium vensterbanken zijn ontworpen voor houten, aluminium en PVC ramen en ramen met aluminium kappen. Hun belangrijkste onderscheidende kenmerk is dat ze gemaakt zijn van geëxtrudeerd aluminium. Dit verbetert hun duurzaamheid en, wat gebruikers zeker zullen waarderen, zorgt ervoor dat ze het geluid dempen van regendruppels die erop vallen.

– De nieuwe Classic aluminium vensterbanken bieden akoestisch comfort binnenshuis, met andere woorden, ze verminderen het geluid van regen dat op de vensterbank terechtkomt, wat veel mensen stoort – benadrukt Michał Obrusnik, Product Manager aluminium en voegt eraan toe: – Ook hun esthetiek zal u zeker bevallen. Ze hebben een poedercoating in verschillende populaire kleuren.

De dorpels van de Classic lijn hebben een karakteristieke hoekige vorm. Hun eigenschappen, die het gevolg zijn van het gebruikte materiaal en de oplossingen die door de constructeurs zijn geïntroduceerd, vergemakkelijken de installatie, wat een eerbetoon is aan de installateurs. Deze kenmerken zijn onder andere:

Classic aluminium dorpels zijn verkrijgbaar in standaardbreedtes van 50 tot 380 mm (zie onderstaande maattabel). Neem gerust contact op met de verkoopafdeling voor meer informatie.




Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens