08 maart, 2023

Ontdek de nieuwe, sensationele modellen horren

horren


Horren zijn een eenvoudige, ecologische en tegelijkertijd doeltreffende manier om ons interieur te beschermen tegen insecten en onzuiverheden van buitenaf, zoals bladeren of stof. De basis van elke hor is een net met kleine mazen, waar zelfs de kleinste insecten niet doorheen kunnen. Het geheel zit in een aluminium frame, waardoor een effectief en weerbestendig product ontstaat. De horren die wij aanbieden zijn een investering voor jaren, want ze kunnen het hele jaar door op de ramen blijven zitten, zonder dat ze na het zomerseizoen moeten worden verwijderd.

– Wij verrijken ons assortiment door de voortdurend veranderende markteisen en de behoeften van onze klanten te volgen. Daarom diversifiëren wij het bestaande assortiment met nieuwe, fenomenale horren - zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling verkoop en inkoop.

Wij voegen de volgende nieuwe producten toe aan het bestaande assortiment:

Deurhor SALOON

eenzijdig te openen hor, die zich onderscheidt door zijn gladde, van buiten afgeronde profiel. Stijf, duurzaam, met een versterkte structuur dankzij het gebruik van aluminium beschermplaten en binnenhoeken. Het kan anti-allergeen en zelfs waterdicht zijn als u er een gespecialiseerd net voor kiest.

Schuifhor

Ideaal voor drempelvrije schuifdeursystemen, omdat het op rails op vloerhoogte wordt gemonteerd, zonder drempel. Met twee schuifpanelen kan een nis tot 400 cm breed worden overdekt. De stevigheid van dergelijke grote structuren wordt gegarandeerd door de vastgeklemde aluminium binnenhoek. Borstelafdichtingen rond de hele omtrek helpen de dichtheid te garanderen.

Fit-Zag geplooide deurhor

deze onderscheidt zich door zijn lage drempel, smalle profiel en esthetische geplooide mazen. De hor kan zowel in de dubbele geleiding van het buitenrolluik als tussen de raamvleugel en het buitenrolluikpantser gemonteerd worden. Het opent aan één kant en de vleugel kan in elke positie worden tegengehouden.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens