06 april, 2023

Ontdek de nieuwste trends in de bouwsector op BAU 2023!

BOUWBEURS


Architectuurliefhebbers en vertegenwoordigers van de vastgoed- en bouwsector kunnen elkaar binnenkort ontmoeten in München op de wereldbeurs BAU 2023, die van 17 tot 22 april wordt gehouden. Onder de exposanten bevinden zich ook toonaangevende fabrikanten uit de sector, waaronder ons bedrijf.

Tijdens de beurs presenteren wij een reeks innovatieve oplossingen, waaronder:

Wij tonen ook het Decalu Hidden aluminium systeem, de veilige en innovatieve INFINITI sectionale garagedeur en het unieke Varano stalen hekwerk van gegalvaniseerd geperforeerd metaal.

– De BAU-beurs is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste trends in de bouwsector en waardevolle zakelijke contacten te leggen – zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling Verkoop en Inkoop van Eko-Okna S.A. – Wij moedigen iedereen aan om onze stand te bezoeken, vertrouwd te raken met onze producten en te profiteren van de kennis en ervaring van onze specialisten. Tot ziens op de beurs BAU 2023!

Ontmoet ons van 17–22 april op stand nr. 121, die zich bevindt in hal C3 van het Internationale Congrescentrum van München.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens