26 april, 2023

Ontdek Top Zag en Click-Roll – onze nieuwe hor varianten

Horren


Nu het zomerseizoen dichterbij komt, hebben wij besloten ons bestaande assortiment horren te verrijken met nieuwe modellen. Wij willen onze klanten nog meer keuze en toegang bieden tot producten die qua functionaliteit aan hun verwachtingen voldoen.

Het toevoegen van nieuwe producten aan het assortiment is een belangrijke stap om onze klanten nog betere oplossingen en diensten aan te bieden. Zo zal elk van hen kunnen genieten van veilige en comfortabele zomeravonden, zonder ongewenste insecten. De nieuwe horren die zojuist zijn gelanceerd zijn Top-Zag en Click-Roll. Hieronder vindt u er gedetailleerde informatie over.

De Top-Zag hor is een uitstekende optie voor wie bescherming zoekt tegen insecten in grote nissen. Het is verkrijgbaar tot een breedte van 800 cm, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke nis. Bovendien kan het binnen of buiten de nis worden gemonteerd zonder de volledige functionaliteit van de deur te beïnvloeden.

Een ander nieuw model hor is de Click-Roll. Het is gemonteerd op een speciale rails, waardoor het soepel glijdt en gemakkelijk kan worden gebruikt. Dankzij het gebruikte magnetische profiel kan het op elk moment worden gestopt. Dit geeft de gebruiker volledige controle over wanneer de hor open en dicht is.

De Top-Zag en Click-Roll horren zijn gemaakt van duurzame en robuuste materialen, wat een lange levensduur garandeert. Ze worden ook gekenmerkt door een esthetisch en modern ontwerp, waardoor ze perfect passen in elk interieur en het elegante karakter ervan versterken.

Bekijk ons volledige assortiment horren. Kies het model dat het beste aan uw verwachtingen voldoet en geniet van een rustige nachtrust zonder hinderlijke insecten.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens