19 februari, 2024

Ontmoet ons op de beurs in Las Vegas op 27 februari!

Beurzen


De NAHB IBS beurs in Las Vegas is een branche-evenement dat je niet mag missen.

Op de beurs in Las Vegas presenteren we de nieuwste oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van esthetiek, functionaliteit en energie-efficiëntie.

– We zijn ervan overtuigd dat onze aanwezigheid op NAHB IBS in Las Vegas onze positie als leider in de timmerindustrie zowel nationaal als internationaal zal versterken. Het is voor ons niet alleen een kans om het merk te promoten, maar ook om nieuwe zakelijke contacten te leggen en onze invloed op de wereldwijde bouwwereld uit te breiden – zegt Jakub Głowacki, Market Development Manager van Eko-Okna.

Een van de presentatiepunten is COR Vision GALANDAGE, een aluminium systeem waarmee één, twee of zelfs drie beweegbare deurvleugels in aangrenzende muren kunnen worden verborgen. Dit is een manier om een open ruimte in het interieur te creëren.– Op onze stand zullen ook vleugelsystemen te zien zijn die zijn afgestemd op de eisen van de Amerikaanse markt. Deze zijn afgestemd op de specifieke behoeften en voorkeuren van Amerikaanse klanten en bieden hen niet alleen uitstekende isolatieprestaties, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid op de lange termijn. We zijn ervan overtuigd dat onze producten een integraal onderdeel zullen worden van veel Amerikaanse huizen en niet alleen functionaliteit, maar ook schoonheid en elegantie zullen brengen – voegt Jakub Głowacki toe.

Tijdens de beurs zullen we ook het MB-86 Fold Line HD aluminium deursysteem laten zien, dat kan worden gebruikt om een woonkamer met een terras te verbinden of om twee kleinere kamers in één ruime ruimte te veranderen.

Om een toegangskaart voor de beurs op te halen, kun je je registreren op: www.BuildersShow.com/EkoOknaSA

27–29 februari 2024
Standnummer C5635

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens