05 april, 2023

Open uw ruimte met COR Vision GALANDAGE

schuifsystemen

Cor Vision Galandage
Cor Vision Galandage

Op zoek naar een moderne en elegante oplossing voor uw huis of kantoor? Hier presenteren wij Cor Vision GALANDAGE – schuifdeuren verborgen in de muur!

Cor Vision GALANDAGE is een aluminium systeem dat het mogelijk maakt om één, twee of zelfs drie schuifdeuren in aangrenzende muren te verbergen. Hierdoor ontstaat een volledig open ruimte die vrije beweging en toegang tot aangrenzende kamers mogelijk maakt. Dit is bijzonder gunstig voor kleine ruimtes, waar conventionele deuren veel ruimte in beslag nemen. De ontwerpmogelijkheden zijn werkelijk uitgebreid.

Het nieuwe systeem wordt niet alleen gekenmerkt door zijn functionaliteit, maar ook door zijn duurzaamheid en robuustheid. Om ervoor te zorgen dat de hele structuur licht en efficiënt beweegt, maakt het gebruik van een versterkte roestvrij stalen rail, die grotere en zwaardere deurbladen mogelijk maakt. Bovendien is het systeem ontworpen met het oog op het comfort van de gebruikers, zodat het gebruik maakt van beglazingspakketten tot 30 mm, die voor voldoende akoestische en thermische isolatie zorgen. Hierdoor kunnen gebruikers niet alleen genieten van ruimte, maar ook van stilte en de juiste temperatuur in hun ruimtes.

Het is tijd om traditionele deuren die de mogelijkheden beperken te vergeten – COR Vision GALANDAGE is de toekomst van open ruimtes!

Technische gegevens:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens