17 januari, 2022

Pergola - nieuw in het aanbod

Pergola

Pergola
Pergola

Op 1 februari 2022 vindt onze première plaats op de BUDMA 2022 beurs in Poznań het nieuwste product - een pergola. Dit is een ander item dat nodig is om een gehele investering te voltooien. Dit zal worden aangeboden in ons aanbod. In één transport kan de klant de pergola, ramen, deuren, schuifsystemen, raambekleding, hekken, poorten en horren bestellen.

Eko-Okna Pergola's worden gemaakt in een moderne fabriek van de hoogste kwaliteit. De structuur bestaat uit een stabiel aluminium frame en een dak dat open kan, waardoor je de hoeveelheid licht op het terras kunt aanpassen. Het terras in de achtertuin is een plek waar het sociale en gezinsleven levendig is in de lente en de zomer. We produceren pergola's tot een tiental m2 voor een extra grote ruimte. Voor een geweldige vrije tijd buiten, ongeacht de weersomstandigheden. Zo zitten u en uw familie er altijd comfortabel bij!

Duurzame constructie en beproefde componenten zorgen ervoor dat u jarenlang van het terras in de achtertuin kan genieten.

Het innovatieve ontwerp maakt onze pergola geschikt voor vele soorten gebouwen en tuinen, vormen een luxe decoratief element van de ruimte rondom het huis. Beweegbare zijlamellen, beglazing en zonwering bieden onbeperkte opstellingsmogelijkheden. Het zal de meest verfijnde smaken behagen.

Pergola's uit ons aanbod:

pergola
Dit is weer een stap op weg naar een compleet aanbod van Eko-Okna S.A. schrijnwerkerij. In één transport kunnen we onze klanten alles bieden wat ze nodig hebben om de investering te voltooien. Dit bespaart geld en tijd.

Tot ziens op de BUDMA 2022 Internationale Bouw- en Architectuurbeurs.
U vindt onze stand nr. 94 in sector D van paviljoen 5.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens