17 november, 2022

PIVOT. Een deur voor speciale taken!

Stalen deuren

Norm Pivot
Norm Pivot

Het is niet zomaar een deur, het is een onconventionele manier om kamers af te sluiten. Het assortiment omvat aluminium buitendeuren MasterLine 8 Pivot en Norm Pivot stalen binnendeuren.

– De innovatie en tegelijkertijd het belangrijkste voordeel van Norm Pivot deuren is dat zij in beide richtingen opengaan. Dit is niet alleen een grote ruimtebesparing ten opzichte van traditionele deuren, maar vooral een groot gemak dat de doorloop vergemakkelijkt, ook voor mensen met een handicap – zegt Michał Maciejewski, directeur verkoop en inkoop bij Eko-Okna.

MasterLine 8 Pivot en Norm Pivot combineren de delicatesse van glas met de rauwheid van metaal, die geven een modern en loft-achtig ontwerp. Deze combinatie maakt de aluminium buitendeur en de stalen binnendeur tot een perfecte combinatie. Bovendien is het gebruik van glas in beide modellen een goede manier om licht in de kamers te brengen. Beide varianten van Pivot deuren hebben scharnieren met een zelfsluitende functie, waardoor de sluit de vleugel automatisch en gecontroleerd. Een ander voordeel is de mogelijkheid om om ze in elke positie in de open stand te vergrendelen.


Technische specificaties:

ALUMINIUM – MasterLine 8



Pivot STAAL – Norm Pivot


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens