08 augustus, 2024

PVC-vleugel overdekkende panelen: De eerste keuze voor een modern huis

Deuren


De recent geïntroduceerde vleugel overdekkende panelen in PVC voor buitendeuren markeren zowel de voltooiing van ons aanbod als de opkomst van een nieuwe eerste keuze voor veel huizen – deur draaidelen zonder zichbaar profiel van buitenaf.

Onze nieuwe panelen zijn zogenaamde eenzijdige vleugel overdekkende panelen, wat betekent, dat op een een warme en duurzaam deurdraaideel van buitenaf een GFK-plaat door verlijmen aangebracht wordt. "Dit is een ongelooflijk duurzaam materiaal, vergelijkbaar met de coatings, die worden gebruikt op scheeps- en vliegtuigrompen," legt Mirosław Zimny, hoofd van de technologieafdeling, uit.

Vleugel overdekkende panelen voor buitendeuren zijn perfect glad over het hele oppervlak en kunnen op elke gewenste manier worden bewerkt. Ze maken de toepassing van warme, zelfs driedubbele beglazing mogelijk, het uitfrezen van gleuven, die gelakt kunnen worden in een gewenste kleur, of met daarin aangebrachte roestvrijstalen sierlijsten, die gelijk liggen met het paneeloppervlak. De panelen kunnen afgewerkt worden met poedercoatings of decoratieve kleurfolies.

"Vleugel overdekkende panelen bieden fenomenale prestaties tegen redelijke prijzen," benadrukt Marzena Bauerek, hoofd van de marketingafdeling. "Dit zijn deuren voor elk huis, inclusief passieve huizen, en het modellenrijkdom, die eventueel ook op wens aangepast kunnen worden, maakt het mogelijk, ze aan elke stijl aan te passen."

We nodigen u uit, om kennis te maken met de technische details van het aanbod op ons kennis- en inspiratieportaal voor distributeurs, benefit Eko-Okna. Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar, om u een uitgebreide ondersteuning te bieden.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067