10 januari, 2024

PVC raamventilatoren voor een gezond huis

Ramen


Het thermische comfort en de gezondheid van de bewoners van een huis zijn een prioriteit. De warmtedoorgangscoëfficiënt en dichtheid zijn de bepalende factoren bij het kopen van PVC ramen, maar het is goed om te onthouden dat een gebouw een goede ventilatie nodig heeft. Hiervoor zorgen de ventilatoren van Eko-Okna, waarvan we maar liefst 11 modellen aanbieden.

Ze zijn klein van formaat, minimalistisch van ontwerp en passen in elk interieur. Raamventilatoren, soms ook luchtroosters genoemd, zijn in feite accessoires voor ramen. Het belangrijkste is echter de functie die ze vervullen.

– Het zijn belangrijke onderdelen van een raam. Ze zorgen voor een effectieve uitwisseling van lucht, waardoor onaangename geuren en vocht verdwijnen, die de muren van een gebouw en de gezondheid van de bewoners ernstig kunnen aantasten. Dankzij de installatie van ventilatoren kunnen we genieten van frisse en schone lucht, zelfs als de ramen gesloten zijn – zegt Sebastian Zieliński, Senior Technoloog – Technisch Adviseur bij Eko-Okna.

Een gebrek aan ventilatoren veroorzaakt een slechte luchtcirculatie, en dit leidt vaak tot een aanzienlijke verhoging van de luchtvochtigheid in de kamer. Als gevolg daarvan ontwikkelen zich schimmels en andere micro-organismen die de muren, meubels en zelfs kleding aantasten.

We bieden 11 verschillende roostermodellen om aan de individuele behoeften van de gebruiker te voldoen. Ze vertegenwoordigen vier soorten producten:

Ze worden allemaal geregeld door drukverschil en tweetraps handbediening. Ze worden gekenmerkt door bedieningsgemak en onderhoud. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid gedurende vele jaren. 

Door te kiezen voor Eko-Okna ventilatoren investeer je niet alleen in moderne oplossingen, maar ook in het welzijn van jezelf en je dierbaren.

Kijk hier voor meer informatie: https://ekookna.nl/ekonl/producten/ventilatoren

Je bent van harte welkom om contact op te nemen met onze verkoopadviseur.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067