25 juni, 2024

Ramen en deuren COR 70 Industrial voor liefhebbers van aluminium geïnspireerd door staal

RAMEN


Wij presenteren het nieuwe ramen- en deurensysteem COR 70 Industrial. De hoogste kwaliteit afwerking en uitstekende thermische eigenschappen worden gecombineerd met een aantrekkelijke prijs.

Het COR 70 Industrial-systeem kenmerkt zich door een minimalistisch design dat verwijst naar de esthetiek van staal. Dit stelt het in staat om te passen in unieke moderne ruimtes die afwijken van eenvoudige schema's.


Technologie voor warmte

COR 70 Industrial is een warm voorstel, uitgerust met een thermische onderbreking van maar liefst 35 mm breed. Dit maakt het mogelijk om gebruik te maken van geavanceerde driedubbele beglazingspakketten, wat resulteert in thermische prestaties die zelfs geschikt zijn voor passieve gebouwen.

De constructie van de ramen, en met name de gebruikte beglazing, biedt ook een uitstekende geluidsisolatie, wat van onschatbare waarde is in grote steden.


Flexibiliteit in ontwerp

Een aanvulling op de ramen zijn de deuren van COR 70 Industrial. Ze hebben een even aantrekkelijk ontwerp en bieden de mogelijkheid om beslag te kiezen dat naar buiten opent. De functionaliteit die ze bieden, wint voortdurend aan populariteit.

Neem contact op met de verkoopafdeling voor meer details over ons aanbod en vergeet niet ons kennisplatform Benefit te bezoeken, waar gedetailleerde technische informatie over al onze systemen beschikbaar is.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067