01 maart, 2023

Ramen met verborgen vleugel. Nieuw in het MASTERLINE 8 systeem

Ramen


Het MasterLine 8 aluminium raamsysteem heeft zijn functionaliteit uitgebreid met een verborgen vleugel.

Deze optie draagt aanzienlijk bij aan een aantrekkelijker uiterlijk van zowel het raam zelf als de gehele gevel van het gebouw. Het verborgen raam betekent modern minimalisme en het ontbreken van onnodige details. Het raam onderscheidt zich door het feit dat de structurele elementen, zoals de vleugel, het beslag onzichtbaar zijn - het kozijn ziet er uniform uit.

Deze variant biedt dezelfde hoge niveaus van thermische en akoestische isolatie als andere producten van het MasterLine 8 systeem.

Het Hidden Vent systeem is de ideale oplossing voor wie houdt van minimalisme en een subtiele afwerking.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens