06 mei, 2024

Roto NX: het beslagsysteem voor grote en zware PVC-ramen

beslagsysteem


De huizen van vandaag staan open voor hun omgeving. Ze hebben geen hekken en de beglazing kan echt enorm zijn. Met het nieuwe Roto NX-beslag kunnen indrukwekkende ramen van PVC en hout worden ontworpen.


Moderne architectuur betekent glazen wanden

Nieuwe vereisten, opgelegd door Smart Home technologie, huidige architecturale trends en groeiende verwachtingen voor energiebesparing en gebruiksgemak, stellen fabrikanten van schrijnwerk voor nieuwe uitdagingen. Als antwoord op deze eisen werd het innovatieve Roto NX-beslagsysteem ontwikkeld, dat het gezin veiligheid, gemak en een minimalistisch design biedt voor grote en robuuste ramen.


Standaard belastbaar tot 130 kg

Roto NX-beslag maakt het mogelijk om ruime interieurs te creëren met ramen van bovengemiddelde afmetingen. Met dit systeem kunnen afzonderlijke raam- en raamdeurvleugels met standaard productiecomponenten tot 130 kg wegen. Verbeterde scharnieren dragen het gewicht van de constructie, zelfs bij grote glaspakketten. Hierdoor kunnen ramen van vloer tot plafond worden ontworpen. Het maximale vleugelgewicht met Roto NX-beslag is maximaal 150 kg in de aangepaste optie.


Geraffineerd ontwerp in elk detail

Het unieke uiterlijk van het Roto NX-beslag valt zowel van veraf als van dichtbij op. De scharnieren, in de standaarduitvoering in mat zilver, hebben een extreem schadebestendige Roto Sil coating. In elke optie zien ze er elegant en rechtlijnig uit. Er zijn geen uitsteeksels boven het raam en er zijn geen schroeven zichtbaar. Er zijn vele kleuren afdekkappen verkrijgbaar, passend bij de kleur van de handgreep of het kozijnprofiel, en een groot aantal extra opties maakt het mogelijk om ongewone raamvormen, zoals gebogen ramen, te kiezen. Het beslag is geschikt voor revitalisatieprojecten.


Goede microklimatologische omstandigheden en gemakkelijke bediening

De beslagcomponenten van Roto NX zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat het openen van grote en zware ramen weinig moeite kost. Door de handgreep in de stand "omhoog" van 45 graden te zetten, d.w.z. in de microventilatiestand, worden frisse lucht en een gezond microklimaat gegarandeerd voor de bewoners. Bovendien zijn gebruiksvriendelijke functies zoals handgreepvergrendeling en De balkongrendel maakt het dagelijks gebruik gemakkelijker. Het openen van grote en zware ramen en balkondeuren is ook gemakkelijk voor ouderen en kinderen.


Veiligheid in huis, zelfs als de ramen gekanteld zijn

Met Roto NX bent u verzekerd van een goede nachtrust dankzij de solide beveiliging tegen indringers. De extra optie van de innovatieve TiltSafe veiligheidskiep in de RC2-klasse biedt bescherming, zelfs als het raam gekanteld is. Een kiepstand van 65 mm is genoeg om te genieten van frisse lucht en gemoedsrust. Stalen sluitstukken, vergrendelingsrollen en een afsluitbare handgreep zorgen voor inbraakbeveiliging.


Duurzaamheid voor vele jaren

Met Roto NX-beslag kunt u er zeker van zijn dat uw ramen lang meegaan zonder defecten. Dankzij de innovatieve Roto Sil Level 6 coating zijn de verbindings- en schuifelementen beschermd tegen corrosie, zelfs bij intensief gebruik.

Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie en om het beste draaikiepbeslag voor PVC-ramen te bestellen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens