15 mei, 2023

Slimme woning? Selve Home Server 2 is de sleutel tot succes!

Rolluiken


Selve Home Server 2 is een smart home control center waarmee u eenvoudig uw apparaten kunt beheren via een app op uw tablet of smartphone.

Nu alles steeds meer geautomatiseerd wordt, is de smart home de norm geworden. Huiseigenaren willen volledige controle over hun huishoudelijke apparaten en zelfs over de verlichting of verwarming. Hiervoor is een Smart Home bedieningspaneel zoals de Selve Home Server 2 onmisbaar.

Naast rolluiken kunnen ook rolluiken, screens, camera's en sensoren die met het Commeo-systeem werken met dit product worden beheerd. Het bedieningspaneel werkt met de Selve Home-app, die handig in gebruik is en automatische of handmatige bediening van de apparaten mogelijk maakt. Het programmeren van het systeem is eenvoudig en het instellen duurt slechts enkele minuten.

Gegevensbeveiliging is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het gebruik van een smart home. Daarom staat Selve Home Server 2 alleen toe dat gegevens via internet worden verzonden als de gebruiker dat toestaat.

Het beheer van Smart Home-apparaten kan eenvoudiger en handiger worden gemaakt met het juiste bedieningspaneel. Daarom, als u op zoek bent naar een oplossing waarmee u thuis op een handige manier kunt genieten van de volledige functionaliteit van uw apparaten, moet u overwegen te kiezen voor Selve Home Server 2. Eenvoudige configuratie en een hoog niveau van gegevensbeveiliging zijn slechts enkele van de voordelen van deze moderne oplossing.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens