30 juli, 2024

SlimWall 35: Wanneer gevels kunst worden

Ramen


SlimWall 35 is ons nieuwste antwoord op de behoeften van de moderne architectuur. Deze aluminium gevel met minimalistisch design en profielen van slechts 35 mm dik maakt het mogelijk om spectaculaire, tot twee verdieping hoge glaspartijen te creëren, terwijl tegelijkertijd uitstekende thermische isolatie wordt geboden.

SlimWall 35 is de ideale keuze voor wie droomt van een indrukwekkende gevel met grote glaspartijen die zich zelfs over twee verdiepingen kunnen uitstrekken. Het systeem omvat zowel vaste als opengaande delen voor betere ventilatie en kan worden gecombineerd met MasterLine 8 deuren en ramen.

De gevel met SlimWall 35 maakt indruk met zijn lichte vorm, ondanks de dubbele beglazing en het gewicht van een enkel element dat oploopt tot 450 kg. Dit is vooral te danken aan de stijlen van slechts 35 mm breed. Het minimalisme wordt niet verstoord door de afwatering, die zo is verborgen dat er geen klassieke plastic afdekkappen nodig zijn.

SlimWall 35 onderscheidt zich door zijn uitstekende thermische eigenschappen – het is een oplossing die geschikt is voor passief bouwen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium zal het jarenlang thermisch comfort bieden en helpen bij het verlagen van de verwarmingskosten.

Gedetailleerde technische gegevens en inspiratie voor het SlimWall 35 systeem zijn beschikbaar in benefit Eko-Okna, een gratis kenniscompendium voor distributeurs. U kunt zelf een offerte maken in de tool eko4u, die u vervolgens helpt bij het volgen van uw bestelling en vele andere functies biedt die nuttig zijn voor elke distributeur.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067