20 augustus, 2024

SMART Vensterbank montagesysteem

Ramen


Het SMART-systeem maakt de installatie van de vensterbank aan het einde van het project mogelijk, waarmee veel praktische problemen worden opgelost waar investeerders tot nu toe mee te maken hadden.

Het installeren van de vensterbank in een vroeg stadium van het project ging altijd gepaard met risico's. Vuil tijdens bouwwerkzaamheden was normaal, en er was vaak schade die vervanging noodzakelijk maakte. De vervanging zelf was ook een ingewikkelde operatie, die vaak leidde tot schade aan de gevel. Dankzij het SMART-systeem is dit nu verleden tijd.

SMART is een gepatenteerd systeem voor de installatie van stalen en aluminium vensterbanken dat de vaste verbinding tussen de vensterbanken en de gevel elimineert. De ruimte voor het installeren van de vensterbank wordt voorbereid tijdens de installatie van het raam. De operatie omvat effectieve drainage en afdichting, en de vensterbank wordt pas aan het einde van het project geplaatst.

Het is zelfs niet nodig om de raamopening op de bouwplaats te meten, omdat de vensterbank altijd 10–15 mm smaller is dan het raam, en de maatvoeringstolerantie in het SMART-systeem is tot 20 mm.

De vensterbank zal niet worden beschadigd tijdens de bouw, de installatie is snel en eenvoudig, en eventuele vervanging zal de gevel niet beschadigen, waardoor eenvoudige vervanging mogelijk is, bijvoorbeeld na het schilderen van de gevel in een andere kleur.





Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067