10 mei, 2023

Solus 2 PA – nieuwe, betrouwbare aandrijving voor rolluiken

aandrijving


Met onze klanten en de veranderende behoeften van de markt in gedachten, breiden wij ons aanbod uit met de Solus 2 PA. Het is een bekabelde motor van het gerenommeerde merk Somfy.

Solus 2 PA is een bekabelde motor uit de 50-serie, een goedkoper alternatief voor Ilmo 2. Het is een perfecte optie voor klanten die belang hechten aan bewezen, gerenommeerde en ongecompliceerde oplossingen. Het nieuwe product zal ideaal zijn als aandrijving voor rolluiken of buiten jaloezieën in een smart home-systeem.

Dankzij de handmatige instelling van de eindpositie is de Solus 2 PA eenvoudig te bedienen en kan hij gemakkelijk worden geïntegreerd in een bestaand smart home-besturingssysteem. Technisch gezien is het compatibel met fi50 en fi60 wikkelbuizen, en de minimale breedte van het rolluik waarvoor het kan worden gebruikt is 620 mm. De beschikbare vermogens zijn 6 Nm, 10 Nm en 15 Nm.

De lancering van de nieuwe motor is uitstekend nieuws voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige en betrouwbare producten tegen een aantrekkelijke prijs. De Solus 2 PA is een goedkoper, maar even goed alternatief voor de duurdere motoren van het merk Somfy. Hij heeft een robuust ontwerp, waardoor hij een ideale keuze is voor wie op zoek is naar betrouwbare en duurzame rolluikaandrijvingen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens