01 december, 2023

Succes op MADE expo 2023

BEURZEN


Van 15 tot 18 november kon u ons ontmoeten op MADE EXPO in Milaan. De Italiaanse beurs is een van de grootste evenementen in zijn soort in de wereld van bouw en schrijnwerk.

Op onze stand van 160 meter lieten we een reeks van meer dan 20 producten zien die speciaal voor Italiaanse klanten waren gemaakt. Bezoekers konden ook kennismaken met onze e-commerce tools voor de prijsbepaling en verkoop van het Eko-Okna assortiment.

– Onze producten zijn al jaren de keuze van Italiaanse investeerders, en de MADE EXPO van dit jaar toonde opnieuw aan dat we hier gewaardeerd worden om onze eersteklas kwaliteit en design. Er waren veel gelegenheden om met onze verkooppartners te praten en we hebben ook veel nieuwe contacten gelegd – zegt Michal Maciejewski, commercieel directeur.

De populairste producten waren de houten Naturo ramen, de prestigieuze Nuun Eco pergola of het luxe COR Vision Plus aluminium schuifsysteem compleet met Planibel Dark Grey design zonwerend glas.

– We kregen ook veel complimenten over onze poorten, hun kwaliteit en het aantal beschikbare opties. Voor de Italianen bleek het INFINITI ZERO renovatiegaragedeursysteem, dat ideaal geschikt is voor de in het zuiden populaire tunnelgarages, belangrijk – zegt Przemysław Kuczera, technoloog en ontwerper van sectionaaldeuren.

Er liggen nog meer beurzen in het verschiet, waaronder in Poznań en Las Vegas, waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn.


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens