14 december, 2022

Feestdagse stapelkorting op PVC!

speciale aanbieding

Krijg zelfs tot 8% korting bij aankoop van een set van producten
Krijg zelfs tot 8% korting bij aankoop van een set van producten

Feestdagse stapelkorting op PVC! Krijg zelfs tot 8% korting bij aankoop van een set van producten.

De feestdagen zijn een goede gelegenheid, om buitengewone kortingen de pakken.

In de feestdaagse stapelkortingsactie bieden wij u PVC producten aan in opzienbarende prijzen. U moet maar één PVC product kopen en daarbij nog maar één ander product uit ons aanbod nemen, om meteen 4% extra korting voor beide producten bovenop te krijgen. Hoe meer u koopt, hoe minder u betaald**. Productensets kunnen maximaal 8% extra korting hebben.

Koop meer en betaal minder!

Maak gebruik van de het feestdaagse aanbod en bespaar. Neem nog vandaag contact op met de verkoopafdeling.

*De kortingsactie is geldig vanaf 14.12.2022 tot en met 31.01.2023. Geldt voor bestellingen, die opgesteld en vrijgegeven zijn voor productie tot 31.01.2023. Het reglement van de kortingsactie kunt u opvragen bij uw contactpersoon van de verkoopafdeling.

**De korting wordt als volgt berekend:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens