23 april, 2024

Toegankelijkheid zonder compromissen. Magnetische drempel

Deuren


Ondanks de jacht op moderniteit, herinneren we ons bij Eko-Okna aan degenen die het moeilijker vinden om bij te blijven met de vaart van de moderne wereld. Voor ouderen, mensen met een handicap en ouders met jonge kinderen zal onze barrièrevrije drempel een redding zijn.


Dit is een oplossing voor draai- en draaikiepdeuren die in principe in elk type buitendeur en balkondeur kan worden geïnstalleerd. Het past bij producten van PVC en aluminium.


Mechanisme dat barrières elimineert

De magnetische drempel, ook wel een volledig barrièrevrije drempel genoemd, is opgebouwd uit magnetische afdichtingen die in kleine kanalen zijn gemonteerd. Deze werken samen met magnetische strips die aan de onderkant van het deurblad zijn gemonteerd.

– Bij het sluiten van de deur trekken de strips de afdichtingen aan en sluiten de spleet tussen het deurblad en de drempel. Bij het openen vallen de afdichtingen terug op hun plaats – legt Michał Obrusnik, productmanager aluminium bij Eko-Okna, uit.

Deze oplossing is overal geschikt waar we barrières in de doorgang willen verwijderen.


Ruimte voor iedereen. Gewoon

Zieken, gewonden, ouderen, mensen met fysieke handicaps zijn slechts enkele van de groepen voor wie de nul drempel het gebruik van de ruimte mogelijk maakt zonder extra stress en fysieke inspanning. We raden dit product vooral aan voor ziekenhuizen, dokterspraktijken en zorginstellingen. Na de installatie van de magnetische drempel zal ook geen rolstoel of bed op wielen een obstakel tegenkomen op weg naar onderzoeken.

– De volledig barrièrevrije drempel wordt geniaal gebruikt in terrasdeuren in hotels en restaurants. Mensen in rolstoelen hoeven niet af te zien van een lunch in de open lucht, en ouders van kinderen die graag de ruimte verkennen, hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun kleintjes tijdens een gezamenlijk uitje naar de stad – prijst Przemysław Bieda, directeur van de Poolse verkoopafdeling bij Eko-Okna, de oplossing aan.

Investeerders kiezen steeds vaker voor magnetische drempels voor huizen en appartementen. Een beetje comfort in het leven is nuttig voor iedereen, ook in de privacy van het eigen huis. Vooral als de huisgenoten problemen hebben met bewegen en struikelen willen vermijden.


Langdurige prestaties en warmte

Het product is uitzonderlijk veelzijdig en brengt het comfortniveau naar een nog niet eerder ervaren hoogte, maar dat is nog niet alles. De magnetische drempel zal investeerders vele jaren geen zorgen maken over reparaties of vervanging.

De fabrikant verklaart dat de drempel tijdens gebruik niet slijt. De thermische parameters worden verzorgd door een dubbele afdichting.

Het werkt goed met zowel enkel- als dubbelvleugelige deuren, ongeacht of het een nieuw project of een renovatie betreft.

Voor gedetailleerde informatie over het product en zijn varianten, neem contact op met de verkoopafdeling. Neem contact op met uw vertegenwoordiger om de details van het aanbod te leren kennen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens