07 augustus, 2023

Turbo aanbiedingen wachten op u in augustus!

promotie


De zomer is in volle gang en wij hebben speciaal voor u de augustus-aanbiedingen samengesteld! Zoals altijd garanderen wij u de beste kwaliteit, een uitgebreid aanbod en precisiewerk, met tal van kortingen en extra diensten.



Warme afstandhouder zonder extra kosten (swiss spacer)

Bij elk 3-ruits pakket in PVC, aluminium en houten ramen is een warme afstandhouder gratis inbegrepen. 


Zwart, Wit & Antraciet promotie voor vouwdeuren

We hebben de prijs van DECALU 88 VOUWDEUREN met gepatenteerde SO EASY technologie verlaagd. Ze zijn een goede oplossing voor elke stijl. 


Zomer prijsverlaging op Vouwramen en Casement ramen

Geniet van de zomer met de modernste ramen van Eko-Okna. Wij hebben de prijzen van onze Engelse UK ramen en openslaande ramen verlaagd. U kunt tot 11% besparen!


Koop INFINITI garagedeuren voor een nog betere prijs!

Profiteer van een unieke kans en koop een INFINITI garagedeur.


EKOSUN 6 voor de prijs van EKOSUN 70! 

EkoSun 6 betekent een grotere inbouwdiepte (81 mm), betere thermische en akoestische parameters en maar liefst twee anti-inbraakpunten per deurvleugel. Bovendien krijgt u een warme afstandhouder zonder extra kosten in 3-ruits verpakkingen.


Premium decoratieve folie zonder extra kosten!

Heeft u genoeg van saaie ramen en deuren? Fineer is een interessante oplossing! U kunt nu profiteren van een sensationele promotie op PVC-systemen en deze tegen een gereduceerde prijs met decoratiefolie versieren.


Nieuwe service – garagedeur installateur instructeur

Profiteer van onze assistentie en geniet van een vlotte en professionele installatie bij uw klant. Bestel uw eerste INFINITI sectionale garagedeur en maak een afspraak met ons voor een geschikte datum voor de installatie van de deur met onze instructeur. Tijdens dit proces doet u kennis op op dit gebied en traint u uw werknemers. 

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens