07 april, 2023

Unico XS slanke stalen ramen openen naar buiten

ramen

Unico XS Casement
Unico XS Casement

De steeds populairder wordende stalen Unico XS ramen komen in een nieuwe versie in ons assortiment. De openslaande versie kan naar buiten openen en met een kiepopening kan de positie van de vleugel nauwkeurig worden aangepast.

– Vanaf het begin is het stalen raamsysteem Unico XS een van de populairste oplossingen in ons aanbod geworden – prijst Sebastian Kostka, product manager stalen ramen en deuren. – Dit is vooral te danken aan de slanke, zeer esthetische profielen en het verborgen beslag. Het ziet er zeer attractief uit in eengezinswoningen en alle kantoren of openbare gebouwen.

De nieuwe Casement-variant wordt geleverd met de optie van naar buiten openende ramen, een oplossing waar distributeurs steeds vaker om vragen in een poging om aan de behoeften van de klanten te voldoen. De Unico XS Casement zijn naar buiten draaiende of naar buiten kantelende ramen, afhankelijk van het gebruikte beslag. In de naar buiten draaiende versie kan de stand van het raam gemakkelijk worden aangepast door middel van speciale aanslagen.

Bij het Unico-systeem zijn de profielen van gegalvaniseerd staal. De structuur wordt gelast en de lasnaden worden vervolgens geprofileerd en gepolijst, wat een uitstekende esthetiek garandeert. Hun thermische en akoestische isolatie is ook een belangrijke overweging voor klanten.

De esthetiek van deze ramen is niet alles. Door de aanwezigheid van drie kamers, twee afdichtingen van synthetisch EPDM-rubber en vooral een thermische onderbreking van roestvrij staal, kan het systeem overal worden gebruikt waar thermische isolatie niet mag ontbreken. En er zijn steeds minder plaatsen zoals deze, concludeert Sebastian Kostka.

Belangrijkste parameters van het Unico XS Casement systeem:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens