10 januari, 2024

Veelzijdig en milieuvriendelijk. Rolluikaandrijving Yooda 35DS

rolluiken


In de wereld van buitenrolluiken is er een aandrijving die opvalt door zijn eenvoud, efficiëntie en functionaliteit voor morgen. Het is de Yooda 35DS, die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we denken over automatische zonweringssystemen. Vanaf nu in het Eko-Okna assortiment.

De Yooda 35DS is niet zomaar een zonnemotor. Het is een beproefd ontwerp waarvan de werking kan worden vergeleken met de beproefde 35R-serie. De mechanische begrenzers maken veelzijdig gebruik mogelijk in verschillende soorten rolluiken, waardoor het een universele oplossing is voor heel veel huizen.


Het groene hart van de aandrijving 

Het belangrijkste kenmerk van deze aandrijving is de zonne-energievoorziening. Dit garandeert niet alleen lagere elektriciteitsrekeningen, maar geeft ook uiting aan de zorg voor het klimaat en het milieu.


Een upgrade voor bijna elk rolluik

Dankzij zijn aard op zonne-energie zijn er geen complexe elektrische installaties nodig, waardoor het een uitstekende oplossing is voor zowel nieuwe rolluiken die net geïnstalleerd worden als voor het updaten van de besturing van rolluiken die al in gebruik zijn. Hiermee kunnen we met vertrouwen producten upgraden die voorheen handmatig werden bediend.

De toewijzing van afstandsbedieningen, die de besturing van het rolluik vergemakkelijkt, is zeer intuïtief.
Efficiënt, zelfs in crisissituaties

Het lage stroomverbruik maakt het mogelijk om de aandrijving te voeden met de geïntegreerde batterij en de mechanische eindschakelaars maken een nauwkeurige regeling van de rolluikpositie mogelijk.

Dankzij de ingebouwde batterij hoeven we ons geen zorgen te maken over ruimtegebrek in de rolluikkast. Zelfs in geval van nood kan de batterij dankzij de Micro USB-aansluiting worden opgeladen met een smartphone-voeding, zonder dat de rolluikkast hoeft te worden geopend.

De Yooda 35DS is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing die gebruik maakt van de kracht van zonne-energie.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens