09 oktober, 2023

Waarom is het de moeite waard om verkoopadviseur te zijn?

benefit4u


Er zijn veel manieren om uw bedrijf te onderscheiden van anderen. U kunt investeren in moderne oplossingen, inzetten op lagere prijzen. Maar wat kunt u doen als u een krap budget hebt? Word een adviseur in de verkoop van ramen en deuren.

U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat het gesprek met de klant het belangrijkste moment is om hem te overtuigen van uw aanbod. Dit is het moment waarop u niet alleen uw aanbod, maar vooral ook uw competentie en ervaring kunt presenteren. Tijdens het gesprek is het daarom de moeite waard om uw vakkennis te gebruiken en een adviseur voor de klant te worden. Dit betekent niet alleen dat u uw productkennis voortdurend moet opfrissen, maar ook dat u de trends in de sector in de gaten moet houden.

Dus hoe kan dit zonder kosten en op een geschikt moment? Het antwoord is eenvoudig. Gebruik hiervoor onze branchekennis zone – benefit4u – zoals duizenden van onze distributeurs al doen.*

Wykres. Dynamiek van aangemaakte accounts in benefit4u.

Bron: eigen onderzoek.

benefit4u – 5 redenen om elke dag te gebruiken

Bij benefit4u is kennis het belangrijkste. Wat dit platform onderscheidt van andere, zijn de verschillende trainingsmaterialen en documentatie die u altijd en gratis kunt gebruiken. Dus wat is de moeite waard om aandacht aan te besteden?

  1. Een producthandleiding waar u alle kennis over Eko-Okna producten vindt. Hier leert u de voordelen kennen en krijgt u argumenten "voor" het gebruik van een bepaald systeem.
  2. Een profiel vergelijkingstool om snel de verschillen te controleren en de juiste te selecteren.
  3. Technische catalogi met technische tekeningen beschikbaar om te downloaden.
  4. Certificaten die u mogelijk nodig hebt voor documentatie.
  5. Webinars en video's, waardoor u op een toegankelijke manier productkennis opdoet over onze toepassingen en nieuws uit de branche.

[e-book gratis] Kennis van kozijnen

Naast expertise zijn er nog andere principes die u kunt gebruiken als u met klanten praat. Welke? Dat ontdekt u in het e-book dat we voor u hebben samengesteld.
Download e-book

*Werkt u samen met ons, maar heeft u nog geen toegang tot benefit4u? Niets aan de hand – maak een account aan bij eko4u

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens