20 juli, 2023

We introduceren 3 nieuwe Duco luchtroosters

Ramen


Automatische luchtroosters met de mogelijkheid om ze handmatig aan te passen, helpen u om kamers adequaat te ventileren.

DucoKlep 80 SR, DucoLine 80 SR en DucoFlat 80 SR zijn luchtroosters die onlangs aan ons assortiment raamaccessoires zijn toegevoegd. Hun taak is om automatisch verse lucht naar binnen te voeren op basis van het drukverschil tussen de kamer en de buitenlucht.

– We hebben voor het Duco rooster gekozen vanwege hun universele, elegante esthetiek, maar veel belangrijker zijn hun technische parameters. Dit zijn raamventilatoren die de hoogte van de beglazing met slechts 80 mm verminderen. Ze bieden een zeer hoog luchtstroomvolume tot 98,5 m3 per uur per strekkende meter profiel. Dit is echt een indrukwekkende waarde – prijst Project Manager Adrianna Piwowarczyk.

Duco luchtroosters kunnen gebruikt worden in gebouwen tot een hoogte van 20 meter (15 voor DucoLine 80 SR), en DucoFlat 80 SR werkt ook goed in combinatie met schuifsystemen.

Duco-ventilatieroosters bevatten ook:

De aluminium profielen van de roosters zijn gelakt in de RAL-kleur van uw keuze.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens