15 mei, 2024

We introduceren de SK45 Railing, een aantrekkelijk geprijsde variant van de SK45 aanpasbare rolluikkast

Rolluiken


SK45 is een van onze meest populaire aanpasbare rolluiksystemen. In deze nieuwe, economische versie kan de SK45 Railing een nog breder publiek bereiken.

– Om te kunnen concurreren, moet je meer bieden voor dezelfde prijs of ons product gebruiken zonder concessies te doen – legt Sebastian Langer, productmanager bij Rolit, uit. – Onze nieuwe variant van de SK45, de SK45 Railing, streeft beide doelen na door volledige functionaliteit te bieden voor een scherpe prijs, en het ontwerp nodigt uit tot gebruik.

Het belangrijkste kenmerk van de SK45 Railing is de betaalbare prijs, zonder in te boeten op kwaliteit of productbeleving. Bovendien biedt het ontwerp toegevoegde waarde. De kast heeft een uitstraling die doet denken aan de populaire gezondheidsoplossingen in de RAFF-i jaloeziesystemen. De SK45 Railing kan in elke kleur uit het RAL-palet worden gelakt. We bieden deze aan in vier maten: 137 x 137 mm, 165 x 165 mm, 180 x 180 mm en 205 x 205 mm. Een bijpassend muggengaas is verkrijgbaar in ons handelsassortiment.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens