19 oktober, 2021

Webinars over window4u news beschikbaar in ons kenniszone

benefit4u

benefit
benefit

De online meetings over nieuws rond het #window4u platform zijn tot een einde gekomen. We moeten toegeven dat er veel belangstelling was. Geen wonder - we hadden het tenslotte over ingevoerde functionaliteiten die nog meer klanten naar Uw online bedrijf kunnen "lokken"

Stap voor stap hebben we u laten zien hoe u de wijzigingen in uw #window4u-configurator in de praktijk kunt doorvoeren. Tijdens onze online bijeenkomsten hebben we onderwerpen behandeld als:
We hopen dat u de verstrekte informatie nuttig zult vinden.

Dank u voor uw deelname! Heeft u de vergadering gemist of wilt u de opname nog eens zien? Bezoek onze kenniszone waar alle webinars gratis beschikbaar zijn.

Ga naar benefit en zoek op

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens