12 januari, 2023

Wij beginnen 2023 met een knaller!

bouwbeurs


Graag nodigen wij u uit voor de grootste bouwbeurs van Midden- en Oost-Europa BUDMA 2023. Tijdens dit evenement vieren wij het jubileum van ons bedrijf en presenteren wij onze producten op een geheel andere manier.

– De 25e verjaardag is een buitengewone gebeurtenis in het leven van ons bedrijf. Daarom hebben wij besloten deze vreugde tijdens BUDMA met onze contractanten te delen. Elke ronde verjaardag is een reden om trots te zijn – zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling Verkoop en Inkoop bij Eko-Okna S.A.

De beurs wordt gehouden in Poznań van 31 januari tot 3 februari 2023. Tijdens deze vier dagen krijgt u de gelegenheid om onze specialisten te ontmoeten, met hen te praten en de door ons gepresenteerde producten te bekijken.

Dit seizoen richten wij ons op eenvoudige vormen, design, functionaliteit en natuur. Onze stand zal een combinatie zijn van minimalistische vorm en de momenteel populaire inbouwkasten, die gebruik maken van moderne ontwerp- en stijloplossingen.

Voor het eerst zullen wij enorme beglazingen tonen in een geheel ander ontwerp. Ze maken zeker een enorme indruk, met aanzienlijk meer lichtinval in het interieur! Wij zullen de houten deuren en ramen presenteren waarmee wij beroemd zijn geworden op de BUDMA 2022 van vorig jaar, en die veel belangstelling hebben gewekt op evenementen in Parijs en Neurenberg.

Op onze stand is er ook gelegenheid om kennis te maken met de gouden medaillewinnaar van de Poznań International Fair – het Cor Vision aluminium schuifdeursysteem. Het elegante ontwerp is voornamelijk gebaseerd op het gebruik van uiterst dunne profielen, die slechts 9–14% van de hele structuur uitmaken.

In de speciaal voor u ingerichte loungehoek kunt u even ontspannen onder onze unieke pergola. Er komen ook omheiningen en INFINITI-garagedeuren, die een integraal onderdeel zijn van de meeste ontwikkelingen.

Speciaal voor onze klanten die de BUDMA 2023 in Poznań willen bijwonen, hebben wij gratis toegangskaarten voorbereid.Om ze te verkrijgen, gelieve ons te contacteren per e-mail.

Tot gauw!

Paviljoen 5, stand 42

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens