22 april, 2024

Zo doen we dat! Zie hoe wij ons houtwerk produceren

houtwerk produceren


We nodigen je graag uit voor een reis achter de schermen van de productie van houten schrijnwerk bij Eko-Okna. Bekijk onze nieuwste film en zie zelf dat onze houten ramen en deuren met precisie en aandacht voor detail worden gemaakt door een toegewijd team. 


Eko-Okna is niet alleen een van de grootste fabrikanten van schrijnwerk in Europa. Onze houtafdeling is waar passie en de wens om producten van de beste kwaliteit te produceren resulteren in innovatieve en design houten ramen en deuren die worden gekozen door klanten over de hele wereld.


Het begint met het kiezen van de perfecte grondstof

Vanaf het moment dat het hout in onze fabriek aankomt, begint de fascinerende reis om dit materiaal om te zetten in hoogwaardig timmerwerk. De eerste stap is het selecteren van hout van de hoogste kwaliteit, dat vervolgens wordt onderworpen aan een nauwkeurige bewerking, eindigend met het zorgvuldig klaarmaken van de producten voor transport. 


Technologie en innovatie

Bij Eko-Okna investeren we voortdurend in moderne technologieën waarmee we nog betere resultaten kunnen bereiken. Dankzij geavanceerde machines en gereedschappen en een ultramoderne lakstraat kunnen we niet alleen een uitstekende kwaliteit garanderen, maar ook de efficiëntie van ons productieproces verhogen.


We geven om het milieu

We zijn ons bewust van de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. Daarom nemen we een aantal maatregelen om de negatieve effecten van onze productie te minimaliseren. Door voor Eko-Okna te kiezen, kies je voor producten die met zorg voor de planeet zijn gemaakt.


Opzienbarende resultaten

Het resultaat van onze inspanningen zijn houten deuren en ramen die er niet alleen prachtig uitzien, maar bovenal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Elk van onze producten is een combinatie van traditioneel vakmanschap en een moderne benadering van productie.


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens