02 maart, 2023

Zonder problemen kozijnen monteren? Gebruik de eko4u mobiele montage app

eko4u


Volgens onderzoek koopt meer dan 80% van de klanten ramen met montage, maar dat weet u waarschijnlijk wel*. U verkoopt tenslotte dagelijks kozijnen. U weet ook dat het montageproces niet zo eenvoudig is als het lijkt. Want dan ontstaan de meeste problemen, die vaak leiden tot vertragingen in de installatie van de klant.

Daarom, in geval van:

dan kun je daar verandering in brengen met de eko4u montage mobiele app van Eko-Okna. Ontdek daarom 3 redenen waarom je hem op je smartphone zou moeten installeren.


1. Een lijst van taken, gereedschappen, documentatie en zelfs montage teams zal helpen de montagewerkzaamheden te beheren.

De eko4u mobiele montage app is de plek waar u meerdere gebieden van montagewerk creëert en beheert. Hier kunt u:

Maar er zijn veel meer mogelijkheden met deze app. Want de eko4u mobiele montage-app is een soort "organizer" die alle montage-informatie op één plek samenbrengt en zorgt voor een naadloos montageproces. Wilt u weten wat onze app nog meer kan 'bieden'? Download het hier en bekijk de mogelijkheden.


2. Pushmeldingen maken het gemakkelijker om contact op te nemen met montageteams

Moe van het wachten op een monteur om uw oproep te beantwoorden? Heb je een belangrijke boodschap voor een werknemer maar wil je zijn werk niet onderbreken?

Om belangrijke informatie te verstrekken, gebruikt u pushmeldingen die u maakt in de eko4u montage mobiele applicatie. Toegewezen medewerkers zien uw bericht op hun smartphone-scherm en u kunt er zeker van zijn dat berichten niet meer aan hun aandacht ontsnappen.


3. Gedetailleerde overzichten van de bestellingen helpen fouten te voorkomen bij de voorbereiding van de montage

In een "ideaal bedrijf" is elke werknemer even goed geïnformeerd en heeft hij dezelfde toegang tot informatie. Wij zijn ons er echter van bewust dat "ideale bedrijven" niet bestaan! Dit is te zien bij de voorbereiding van de montage. Want weet elk van uw werknemers waar ze naartoe gaan voor de montage?Weet hij wat de opdracht richtlijnen zijn en wat hij gaat samenstellen? Het is vaak het gebrek aan kennis dat zorgt voor onnodige chaos en vertraging bij het afronden van de bestelling.

De mobiele eko4u montage app kan daarbij van pas komen. Het stelt uw medewerkers in staat om vooraf al details van geplande vergaderingen te weten komen zoals:

En het belangrijkste is dat de opdracht kan worden bekeken door elke toegewezen medewerker die is ingelogd op zijn account op de app. Daarom zult u met deze app voor monteur hoogstwaarschijnlijk nooit meer een medewerker horen zeggen "Ik wist het niet".

Heeft u een eko4u account en wilt u nu al het werk van uw monteurs organiseren in onze app? Download

Heeft u nog geen eko4u account? Registreer hier en profiteer van nog meer voordelen.

*Rapport CAB 2023 - "Hoe Polen RAMEN kopen?”

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens