25 september, 2023

Zonne-innovatie van Somfy

ROLLUIKEN


De juiste keuze van een externe rolluikmotor kan sensationele resultaten opleveren. Kies voor de nieuwe Somfy RS100 io solar aandrijving en combineer geld besparen met het beschermen van uw huis door middel van een niet-invasieve installatie. Geniet van de stille werking van uw rolluiken.


Intuïtief en geruisloos

U kunt uw aandrijving bedienen met uw telefoon. In de TaHoma® app, die met de populairste spraakassistenten op de markt kan werken, kunt u specifieke bedieningsscenario's opslaan. De snelheid van de aandrijving is ook instelbaar en u kunt het batterijniveau op uw telefoon bijhouden. 

De Somfy RS100 io is uitgerust met een gedempt mechanisme dat soepel glijdt bij het openen en sluiten van de rolluiken. 


Zuinig en milieuvriendelijk

– De motor op zonne-energie is een van de meest opwindende nieuwe functies van dit seizoen. De batterij gaat tot 45 dagen mee tussen twee oplaadbeurten en hoeft gedurende die tijd niet op elektriciteit te worden aangesloten. Dit is handig en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of de zon onlangs wel genoeg heeft geschenen. Bovendien besparen de rolgordijnen zelf geld op airconditioning in de zomer – zegt Marzena Bauerek, Hoofd Marketing.


Niet-invasief en bewezen

Voor de motor hoeven geen elektrische kabels te worden gelegd, zodat de muur intact blijft. Het mechanisme is ideaal voor gerenoveerde gebouwen, waar het leggen van nieuwe kabels problematisch is. De installatie van de RS100 io kan dus overal plaatsvinden, zolang er maar voldoende zonlicht is.

De RS100 io werkt op een veilige manier. Het kan reageren op het raken van een obstakel tijdens het gebruik, en wanneer de behuizing van het rolluik vastvriest aan de vensterbank, zal het niet proberen om het met geweld af te scheuren, met het risico op mislukking. De laatste van deze functies is de zogenaamde ijsbescherming.

De aandrijving wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens