12 april, 2023

BAU 2023 in München – leer 4U beter kennen!

bouwbeurs


17–22 april 2023 is het moment waarop zich weer een unieke gelegenheid voordoet om elkaar te ontmoeten en te spreken. En wel dankzij de BAU beurs. Het is op deze dagen dat München de hoofdstad van de raam- en deurindustrie wordt, en Team 4U zal er effectieve oplossingen tonen die u in uw bedrijf kunt implementeren. Bent u benieuwd waar we het over hebben? Bezoek onze stand en, het beste van alles, u kunt dit zelfs online doen.

Voor ons is de beurs in de eerste plaats een moment om te praten en ervaringen uit te wisselen. Maar het is ook belangrijk dat we u nieuwe oplossingen kunnen tonen die u in uw werk kunt gebruiken. Deze keer zijn dat:

Verwacht dus antwoorden op onder meer de volgende vragen wanneer u ons bezoekt op BAU 2023:

Kun je niet persoonlijk bij ons zijn in München? Doe mee met de live evenementen die we organiseren op FB en volg ons online.

Kom dus langs bij stand 121 in Hal C3 en praat met ons over meer dan alleen zaken.



*Wil je meer weten over de eko4u mobiele montage app, lees dan.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens