20 maart, 2023

eko4u montage – een mobiele applicatie voor uw bedrijf

eko4u


Smartphones werden aanvankelijk beschouwd als gadgets, maar met de tijd, dankzij de verspreiding van toepassingen, ook een werkinstrument geworden. Meer en meer industrieën kiezen voor mobiele oplossingen, dus hebben wij een instrument gecreëerd dat toepassing zal vinden in de houtbewerkingsindustrie.

Het runnen van een bedrijf is zeer veeleisend, dus elk hulpmiddel dat het makkelijker kan maken is van groot belang. Wij willen onze zakenpartners ondersteunen in hun dagelijkse werk en daarom ontwikkelen wij voortdurend nieuwe, nuttige e-commerce oplossingen.


Nieuw – eko4u montage mobiele applicatie

Nog maar een decennium geleden werden telefoons voornamelijk gebruikt om contact te houden met klanten op basis van het voeren van een telefoongesprek of het verzenden van een tekstbericht. Tegenwoordig kunnen we, dankzij de overvloed aan geheugen en de constante toegang tot het internet, heel wat doen met een smartphone. Wij hebben besloten hiervan te profiteren en nog beter gebruik te maken van de mogelijkheden die de technologie ons biedt. Daarom hebben wij de mobiele applicatie eko4u montage ontwikkeld, hiermee kunnen leidinggevenden van montageteams hun werk volledig op afstand beheren.


Manage een team van monteurs vanuit de app

Een team leiden is niet de gemakkelijkste taak. Er komen heel wat zaken bij kijken, zoals de noodzaak om met elke installateur afzonderlijk contact op te nemen en de kwaliteit van hun werk te controleren. Wat als we je vertellen dat alles wat je vanaf nu nodig hebt, een app op je telefoon is?

Dit is precies de functionaliteit van de eko4u montage mobiele app. Het stelt u in staat om:

Wilt u vandaag nog zien hoe de eko4u montage mobiele app werkt? Download hem dan hier.


Welke voordelen zullen de distributeurs aan onze toepassing vinden?

Dankzij de intuïtieve interface is het toevoegen van meer taken, het verdelen ervan in fasen of het toewijzen van taken aan afzonderlijke locaties en groepen medewerkers heel eenvoudig! Bovendien kunnen met de app installatie teams op afstand worden gevolgd. Op die manier weet de eigenaar of manager altijd waar het team zich op dat moment bevindt en om welke reden er vertraging optreedt. Hij of zij kan ook in real time reageren op eventuele problemen die zich voordoen.

Het toevoegen van foto's en documenten van de realisatie is ook een handige functie. Dit komt omdat de volledige bestelgeschiedenis op één plaats en altijd bij de hand zal zijn. De beheerder kan de stadia van de bestelling bekijken en, wat nog belangrijker is, hoeft zich daarvoor niet naar de plaats van het werk te begeven.


Welke voordelen waarderen werknemers aan onze mobiele app?

Onze oplossing is ook nuttig voor werknemers. Dankzij de toepassing hebben zij gemakkelijk toegang tot, onder andere

Ze vinden alle nodige informatie in de app, zodat ze gegarandeerd niets zullen vergeten. Dit voorkomt onoverzichtelijke informatie die gewoonlijk uit mondelinge overeenkomsten voortvloeit.

Een extra functie zijn pushmeldingen, zodat iedereen die aan een taak is toegewezen onmiddellijk bericht krijgt van een update.


Een mobiel hulpmiddel dat het werk vergemakkelijkt

Ik denk dat de meeste professionals het ermee eens zijn dat een smartphone of tablet het beste werkt op een bouwplaats. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze mobiele app al uw bestellingen onthoudt: u kunt klantgegevens, de soorten schrijnwerk die zijn geïnstalleerd en de data van de afzonderlijke taken opslaan.

Bovendien hebben wij ervoor gezorgd dat de app alleen de functies heeft die u nodig hebt, gecontroleerd door onze specialisten en partners. Dankzij het gebruik van een eenvoudige en intuïtieve interface is ons instrument gemakkelijk te gebruiken.


Wilt u de eko4u montage mobiele applicatie testen?

U hoeft alleen maar onze stand te bezoeken op de BAU-beurs in München, die van 17 tot en met 22 april 2023 wordt gehouden. Wij staan op stand 121 in hal C3. U kunt dan live zien wat onze app kan doen.

Bovendien wordt u met een VR-bril virtueel naar het Eko-Okna-terrein gebracht - bezoek de productiehallen en zie hoe wij werken.

Kunt u er niet bij zijn in München? Neem deel aan de live FB events zodat u samen online onze stand kunt bezoeken. We kijken uit naar uw komst!

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens