06 juli, 2023

Begint u samenwerking met Eko-Okna? Ontdek onze ondersteuning

eko4u


Een begin is altijd moeilijk, dus we willen u ook ondersteunen wanneer u met ons begint samen te werken. Wat voor ondersteuning kunt u van ons verwachten, niet alleen "bij de start"? Zeker – altijd een up-to-date dosis industrie kennis in verschillende vormen, evenals voortdurende ondersteuning van je verantwoordelijke en 4u-consultants.

In dit artikel zullen we uitleggen waar u alle informatie kunt vinden die u nodig hebt over de oplossingen die worden aangeboden in samenwerking met Eko-Okna.


Stap 1. Log in bij eko4u en gebruik de handleiding

Heeft u al ingelogd op uw eko4u? Zo niet, dan is het de moeite waard om dat te doen. Want als je voor de eerste keer inlogt op deze app, verschijnt er een melding met een 4u handleiding. Hierdoor leert u sneller niet alleen de belangrijkste functies van eko4u kennen, maar ook de andere oplossingen die u kunt gebruiken. Heeft u deze handleiding gemist? Niets verloren – u kunt er altijd naar terugkeren door Handleiding 4u te selecteren in de app.


Stap 2. Gebruik benefit4u – de plek met actuele branchekennis

Een andere site die de moeite waard is om toe te voegen aan uw 'favorieten' is benefit4u. Waarom? Omdat het dagelijks nuttig materiaal bevat over producten en oplossingen van Eko-Okna. Hier vindt u niet alleen videotrainingen over verschillende onderwerpen, maar ook de technische tekeningen of certificaten die u nodig hebt voor uw werk.

Maar er is een andere plek in benefit4u die ook uw handleiding kan zijn naar verschillende trainingsmaterialen (en meer) – "Over-ons" Hier komt u er onder andere achter:


Stap 3 – Heeft u vragen? Neem contact op met uw verantwoordelijke of 4u-consultant

En het allerbelangrijkste: als u net bij ons begint, kunt u altijd rekenen op de steun van uw verkoop verantwoordelijke.

Heeft u vragen over de applicatie? Neem gerust contact met ons op!

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens