05 juni, 2023

De magische NFC-kaart. Alle catalogi op één plek!

Catalogi


Maak kennis met de revolutionaire NFC-kaart, waarmee u al uw catalogi en marketingmateriaal op één plaats kunt raadplegen. Dit is niet alleen een gemak, maar ook een stap naar een ecologische revolutie.

Een van de nieuwste technologische ontwikkelingen is de innovatieve NFC-kaart, die wij hebben gepresenteerd op de BUDMA in Poznań en de NAHB IBS in Las Vegas. Deze kleine kaart opent geheel nieuwe mogelijkheden. Dankzij de Tap&Go-functie kunnen we dichter bij de talloze aanbiedingen komen die binnen handbereik liggen. Het lijkt wel magie - we plaatsen de kaart op onze smartphone of tablet en plotseling hebben we onbeperkt toegang tot actueel en voortdurend bijgewerkt marketingmateriaal, zoals catalogi of flyers.

Maar de NFC-kaart gaat niet alleen over gemak en ruimtebesparing. Het is ook een stap naar groen. De digitale catalogi zijn onze gezamenlijke bijdrage aan milieuzorg en de zero waste-filosofie. Dankzij hen vermijden wij overtollig papier en verminderen wij de negatieve impact op onze planeet. Nu hebben we al het materiaal op één plaats zonder dat we het hoeven uit te printen.

Hoe gebruikt u de kaart? Dat is eenvoudig! Zorg ervoor dat uw smartphone of tablet NFC-technologie ondersteunt. Zo niet, scan dan de QR-code die op de kaart staat. Breng vervolgens de kaart aan op uw apparaat of scan de QR-code. Er verschijnt spoedig een melding op uw scherm en u wordt naar de website van Eko-Okna geleid. Nu kunt u vrij bladeren door de materialen waarin u geïnteresseerd bent, informatie vinden over het bedrijf, partner showrooms, uw contactgegevens opslaan in uw adresboek en nog veel meer.

Is het geen magie? Alle catalogi in één kaart die de manier verandert waarop wij informatie ontvangen en voor onze omgeving zorgen. Het is ongelooflijk hoe zo'n kleine kaart zoveel gemak en efficiëntie kan brengen. Door de overstap naar de digitale wereld hebben we volledige toegang tot actueel marketingmateriaal zonder dat we meerdere fysieke documenten hoeven mee te nemen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens