06 december, 2022

DECALU 88 VOUWDEUREN – Promotie in de kleuren ZWART, WIT & ANTRACIET

door


Alleen nu zijn de DECALU 88 VOUWDEUREN verkrijgbaar tegen een scherpere prijs! Dit systeem wordt door onze klanten gewaardeerd om zijn flexibiliteit, goede warmte-isolatie in de winter en opening naar de tuin in de zomer. Zorgen voor contact met de natuur is tegenwoordig erg belangrijk.

Hoge kwaliteit en precisie zijn de kenmerken die de DECAL producten onderscheiden. Vouwdeuren zijn dankzij de SO EASY-technologie licht en gemakkelijk te bedienen.

Deuren in de kleuren wit, zwart en antraciet zijn het populairst bij onze klanten en daarom hebben wij ze tegen een aantrekkelijke prijs. 

De promotie geldt voor matte kleuren: RAL 7016, RAL 9005, RAL 9016. 

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling en profiteer van het aanbod.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens