27 februari, 2023

Een gids voor installateurs – hulp bij het installeren van uw eerste garagedeur

garage deuren


Verspil geen tijd met mislukte pogingen om uw sectionale garagedeur te installeren! Maak gebruik van onze montage-instructeur en geniet van een professionele en probleemloze installatie. Met een instructeur wordt de installatie van uw INFINITI-deur gemakkelijker dan ooit tevoren!

Het installeren van een sectionale garagedeur kan een ontmoedigende taak zijn, vooral voor wie geen ervaring heeft op dit gebied. Daarom hebben wij besloten een nieuwe service te introduceren – een installateurinstructeur die u helpt bij het installeren van uw eerste INFINITI sectionale garagedeur.

Met deze service wordt het installeren van uw nieuwe INFINITI sectionale garagedeur eenvoudiger dan ooit tevoren. U hoeft enkel de deur te bestellen en een geschikte installatiedatum af te spreken, waarna een ervaren specialist u zal helpen bij het installeren van de deur en u de nodige instructies en uitleg zal geven. Zo voorkomt u problemen bij een verkeerde installatie en geniet u van een probleemloos gebruik van uw nieuwe poort.

Bovendien bieden wij bij aankoop van uw eerste sectionale poort een kortingsbon van 2% voor uw volgende aankoop via het eko4u-platform. Verder worden bij ons standaard trainingen gegeven over de installatie van sectionale poorten. U kunt zich voor trainingen aanmelden bij uw accountmanager.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens