29 maart, 2022

Eindkapjes of schijnwerpers? Welke hekverlichting uitkiezen?

OMHEININGEN

Endkappen oder Lichtpunkte?
Endkappen oder Lichtpunkte?

LED-verlichting op omheiningen heeft zowel een praktische als een decoratieve functie. Wat zijn de verschillen tussen de lampen die Eko-Okna S.A. aanbiedt? Welke oplossing te kiezen?

Goed gekozen verlichting kan niet alleen de omheining, maar ook de hele ruimte voor het huis transformeren. In het aanbod van Eko-Okna S.A. bevinden zich lampen die passen bij de functionaliteit en de stijl van de hekken, die ook in het aanbod van de onderneming zijn opgenomen.

Hekwerklampen werken buiten en worden voortdurend blootgesteld aan de schadelijke effecten van water, wind en vuil. Het is de moeite waard die met een verhoogde klasse te kiezen. Dit zijn de lampen die wij in ons aanbod hebben - zegt Paweł Piasecki, Product Manager van stalen en aluminium omheiningen in Eko-Okna S.A.

Spotlight

Het licht is naar beneden gericht en verlicht de palen en het grondoppervlak in de onmiddellijke omgeving. De schijnwerper kan bijvoorbeeld worden gebruikt om het codeklavier eronder te verlichten.

Endkappen oder Lichtpunkte?
De lampen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en zwart. Zij verlichten een kleiner gebied dan de lampen in de kapjes en hebben daarom een meer decoratieve functie. Hun voeding kan worden aangesloten op de aandrijving van de schuifpoort en één enkele toets kan op de afstandsbediening worden gecodeerd om de verlichting te bedienen.

Kenmerken:

Verlichting in de "kappen"

„Hauben” sind eine sehr interessante Alternative zu den traditionellen Kappen, die die Torpfosten, Pfortenpfosten und Spannweiten abschließen. Sie beleuchten einen viel größeren Bereich als Punktleuchten. Die LED-Kappe ist aus Kunststoff gefertigt und mit einer feuerverzinkten und pulverbeschichteten Stahlkappe abgeschlossen.

Endkappen oder Lichtpunkte?
Deze lampen verlichten een veel groter gebied dan spotlampen. De stroomvoorziening voor de lichten kan worden aangesloten op de aandrijving van de schuifpoort en één enkele toets kan op de afstandsbediening worden gecodeerd om de lichten te bedienen.

Kenmerken:

Spotverlichting is geschikter wanneer de decoratieve functie en de zachte verlichting van de omheining en het gebied eromheen gewenst is. De lampen in de paalkappen schijnen niet rechtstreeks op de omheining, maar verlichten een groot gebied eromheen - vat Paweł Piasecki, Product Manager van stalen en aluminium omheiningen bij Eko-Okna S.A., samen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens