29 augustus, 2024

EkoSun 6 NL en Ideal 7000 NL hebben KOMO-certificaat behaald

Ramen


De KOMO-certificering is een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze reeds bekende PVC-systemen. Tegelijkertijd is bevestigd dat ze voldoen aan de veiligheidsklasse RC2.

EkoSun 6 NL en Ideal 7000 NL zijn twee PVC-systemen waarvan de esthetiek de harten van Nederlandse klanten verovert en waarvan de technische parameters helpen bij het maken van de juiste aankoop voor jaren. Ze worden gekozen door distributeurs die een tijdige levering en de hoogste kwaliteit van afwerking verwachten, en door individuele klanten die thermisch comfort voor zichzelf en hun gezin wensen.

Nu kunnen niet alleen tevreden klanten instaan voor de kwaliteit van de systemen. EkoSun 6 NL en Ideal 7000 NL hebben het KOMO-certificaat behaald, waardoor elke koper er zeker van kan zijn dat hij kiest voor een duurzame, energiezuinige, geluidsdichte en weerbestendige oplossing. Bovendien is hun inbraakwerendheidsklasse RC2 bevestigd (volgens de norm EN 1627 / NEN 5096).

Dankzij het KOMO-certificaat kan elke koper er zeker van zijn dat hij een product van de hoogste kwaliteit kiest. De aanwezigheid van het certificaat kan ook de formaliteiten met betrekking tot het investeringsproces versnellen. Neem contact op met onze verkoopafdeling om alle mogelijkheden van de systemen te ontdekken.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067