19 februari, 2024

Introductie van INFINITI Thermo, de sectionale garagedeur met 60 mm dikke panelen

garage deuren


De langverwachte 60 mm dikke panelen zijn nu beschikbaar voor onze klanten. Het is tijd voor een nieuwe standaard in de garagedeurenmarkt.

De bekende en gewaardeerde INFINITI garagedeuren bieden al een goede warmte-isolatie. Door de stijgende energieprijzen moeten we echter een stap verder gaan. Daarom is ons assortiment uitgebreid met INFINITI Thermo deuren, die zich vooral onderscheiden door het 60 mm dikke paneel.


Geen ruimte voor compromissen

– We werken al een hele tijd hard aan INFINITI Thermo en we hebben kosten noch moeite gespaard, omdat het iets is dat een nieuwe opening kan betekenen voor Eko-Okna op de garagedeurmarkt – steekt Janusz Fałowski, directeur Garagedeurenproductie, zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. – De introductie van een 60 mm dik paneel, met een warmtedoorgangscoëfficiënt van slechts 0,36 W/m²K, maakt het mogelijk om echt warme deuren te maken, wat we al benadrukken in de naam van het nieuwe product.

INFINITI Thermo is het antwoord op de vraag op de markt. Hoewel een iets lagere temperatuur van nature is toegestaan in de garage, zal, als het een ruimte is die verbonden is met het gebouw, de overmatige koeling ervan leiden tot energieverlies voor het hele huis. Hoe kouder de garage, hoe hoger de verwarmingskosten voor het gebouw.

– Klanten eisten dat we op dit gebied actie zouden ondernemen en Eko-Okna ging de uitdaging aan – zegt directeur Falowski.


Isolatie en dichtheid

– De Thermo deuren zijn vooral warmer dankzij het gebruik van een effectief isolerend paneel, vertelt Przemysław Kuczera, technoloog/constructeur van de sectionaaldeuren. – We hebben de dikte vergroot tot 60 mm, waardoor we meer isolatiemateriaal tussen de stalen platen kunnen gebruiken. Dit is een volledig positieve verandering die geen enkel aspect van de werking van de deur negatief beïnvloedt.

Zelfs zo'n aanzienlijke verlaging van de warmtedoorgangscoëfficiënt zou niet effectief zijn zonder ervoor te zorgen dat de deur voldoende luchtdicht is. Tussen de panelen zijn dubbele pakkingen aangebracht om de naden te beschermen en rond de omtrek is een dubbele lipafdichting met een speciale thermische kamer aangebracht.

– Ik was erg gebrand op het uiterlijk van een thermische kamer in onze afdichtingen – benadrukt directeur Fałowski. – Dit is iets waarmee we ons onderscheiden van de concurrentie en het is echt effectief in het verminderen van warmteverlies.

– Een ander belangrijk aspect is dat het paneel dat we gebruiken een dikte van 60 mm heeft over de hele hoogte van het paneel, inclusief de sluiting, voegt Przemysław Kuczera toe. – INFINITI Thermo is een product waarmee we het ontstaan van koudebruggen in de poorten minimaliseren en zo een concurrentievoordeel behalen.

Op dit moment zijn INFINITI Thermo sectionaaldeuren verkrijgbaar in het F-systeem (torsieveren aan de voorkant). Binnenkort is het mogelijk om andere INFINITI systemen te bestellen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens