19 juni, 2024

Kies naar buiten opengaande ramen in de systemen Naturo 68 en Naturo 80

Ramen


We breiden ons assortiment houten ramen uit met naar buiten opengaande producten in twee systemen: Naturo 68 en Naturo 80. Vanaf nu is deze aantrekkelijke functionaliteit ook beschikbaar voor liefhebbers van ecologie en natuur.


Openen zich naar de wereld

Onze vlaggenschiplijn van houten raam- en deursystemen breidt zich nu uit met extra opties. Nu omvat ons rijke aanbod versies van Naturo 68 en Naturo 80 ramen die naar buiten opengaan.

– Naar buiten opengaande ramen beschermen effectief tegen sterke wind, omdat de windvlagen de profielen tegen het kozijn drukken – legt Henryk Marcinek, directeur productie van houten schrijnwerk, uit. – Populair in Scandinavische landen zoals Noorwegen en Zweden, waar ze wettelijk verplicht zijn, beperken ze de binnenindeling niet en hinderen ze de inrichting van de vensterbank niet – voegt hij toe.Betrouwbare en verbluffende houten ramen

De nieuwe opties in de Naturo-systemen behouden alle voordelen waaraan hun kopers gewend zijn.

– We produceren ramen uit drie of vier lagen gelamineerd hout, wat de gevoeligheid van profielen voor kromtrekken vermindert – benadrukt Adrian Nowacki, adjunct-hoofd van de productie van houten ramen. – Hun duurzaamheid wordt gegarandeerd door vier lagen TEKNOS-lakken, en afdichtingen gemaakt van synthetisch rubber zijn bestand tegen degradatie.

Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met onze verkoopafdeling en kennis te maken met het complete aanbod van beschikbare houtsoorten, afwerkingen en accessoires. Onze partners zullen alle benodigde informatie verkrijgen op het benefit kennisplatform.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067