21 juli, 2021

Nieuw in de blinde aanbieding - Express montage en modern design

RAFF-i

Raffstorensystems
Raffstorensystems

De eenvoudige montage is het grootste voordeel van dit nieuwe systeem voor buitenjaloezieën.

Ontworpen voor klanten die een snelle orderuitvoering en een hoge productkwaliteit waarderen. Wij presenteren het RAFF-i systeem met aluminium box-latei, verkrijgbaar in een zichtbare versie en een inbouwversie.

Het inspectiedeksel van het RAFF-i systeem bevindt zich aan de voorkant, wat de montage en demontage van de jaloezieën aanzienlijk vergemakkelijkt. Er steken speciale pinnen uit de box, die u alleen maar in de eerder geïnstalleerde geleiders hoeft te schuiven. De geleiders kunnen rechtstreeks in het raam of op de muur worden gemonteerd. Deze bevestigingswijze zorgt voor een snelle en gemakkelijke montage, wat tijd en geld bespaart op de bouwplaats.

De eenvoud van uitvoering en de karakteristieke buiging aan de buitenwand van de box vormen een interessant alternatief voor andere systemen. Het is bovendien een bijzonder designelement dat perfect past bij moderne gevels. Het is mogelijk om de box op het kozijn te plaatsen waardoor de ruimte tussen de box en de latei thermisch kan worden geïsoleerd.


Specificaties:


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens