25 januari, 2023

Norm Slide – stalen minimalisme op zijn best

Stalensystemen

Norm Slide
Norm Slide

Ontdek de nieuwste schuifdeursystemen van hoogwaardig staal. Het is een uitstekend alternatief voor schuifsystemen van PVC, aluminium of hout.

Norm Slide binnendeuren worden gekenmerkt door een buitengewone duurzaamheid van het gebruikte materiaal en een loftachtig ontwerp. Hun onbetwistbare voordeel is dat ze niet alleen aan de muur, maar ook aan het plafond kunnen worden gemonteerd. Het systeem kan bestaan uit enkele of dubbele stalen schuifdeuren. Het high-tech accessoirepakket maakt de Norm Slide niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook comfortabel in gebruik.

– Het brede assortiment schuifsystemen van hout, aluminium of PVC wordt verbonden door staal. De nieuwe Norm Slide binnendeuren hebben hoge sterkteparameters waardoor slanke profielen kunnen worden gebruikt – zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling verkoop en inkoop.

Interne schuifdeuren zijn praktischer dan traditionele deuren, vooral in kleine flats, overzichtelijke interieurs en smalle gangen. In tegenstelling tot wat het lijkt, zijn gemak en functionaliteit niet de enige voordelen van deze deuren. Het is ook een interessante en ongewone indeling van de ruimte, die kan worden verdeeld met behulp van Norm Slide deurbladen. 


Parameters:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens