01 maart, 2022

Online raam- en deurverkoop - hoe starten?

window4u

window4u
window4u

"Als je niet op het internet bent, besta je niet". Deze regel is ook van toepassing op ondernemingen die actief zijn op de schrijnwerkerijmarkt. Hoe eerder u dus nadenkt over het promoten van uw bedrijf op het internet, hoe gemakkelijker u uw weg zult vinden in de nieuwe, virtuele realiteit. Een nuttige oplossing is het gratis window4u-platform van raamfabrikant Eko-Okna.

Elke markt wordt beheerst door zijn eigen wetten. Daarom is het de moeite waard een oplossing te kiezen die uitsluitend bestemd is voor distributeurs van kozijnwerk, voordat u besluit uw merkbekendheid op het internet op te bouwen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor de aanpassing van het platform aan de specifieke kenmerken van de raam- en deursector. In dit artikel komt u meer te weten over het window4u-platform, een oplossing voor distributeurs die rechtstreeks van de raamfabrikant afkomstig is. U vindt hier 5 redenen waarom u voor dit platform zou moeten kiezen.

window4u - alles begint met eco4u

U wilt een bedrijfswebsite opzetten bij window4u? Het is geen probleem. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden bij ons platform voor raam- en deurdealers, eko4u, waarover u hier meer te weten komt. Zodra u geregistreerd bent, maken wij een subdomein voor u aan met uw bedrijfsnaam. Vanaf dan kunt u het uitzicht, de producten en de informatie over uw bedrijf zelf configureren. Het is belangrijk dat deze configuratie eenvoudig is en geen programmeerkennis vereist.

window4u - krijg klanten in uw regio

Je zou kunnen zeggen dat het window4u-platform een instrument is om de lokale verkoop te bevorderen. Hoe werkt dat? Wanneer u uw bedrijfswebsite bij window4u opzet, bepaalt u waar u wilt opereren. Als een klant die op zoek is naar ramen, deuren of rolluiken zich in het gebied van uw bedrijf bevindt, dan zal uw bedrijf dankzij de geolocatiefunctie van window4u in de zoekresultaten worden vermeld. In dit stadium komt de klant in contact met uw bedrijf - soms voor de eerste keer. Zo komen ze te weten dat u actief bent in hun streek.

"Vertrouwde Partner" - onderscheid je lokaal

Om een potentiële klant ertoe aan te zetten uw bedrijf te verkiezen boven andere in de regio (hij heeft immers meerdere aanbiedingen om uit te kiezen), is soms meer nodig. Dit wordt in de hand gewerkt door de maandelijkse Vertrouwde Partner-onderscheiding voor deelnemende bedrijven. Vertrouwde partner is een nuttig instrument ter ondersteuning van de promotie van een bedrijf op het internet. Het is ook belangrijk dat elk bedrijf - ongeacht zijn positie op de markt - een kans maakt om een dergelijke onderscheiding te krijgen. Het volstaat te voldoen aan de desbetreffende voorwaarden, die zijn opgenomen in het reglement van de actie.

Vertrouwde Partner Onderscheiding - percentage per land.

window4u
Bron: interne bedrijfsgegevens.

window4u - een waardevol verkoopbevorderingsmiddel voor 0 euro

In de huidige en verwachte trends met betrekking tot de ontwikkeling van het bedrijf op Internet, is het belangrijkste de klant te bereiken via meerdere kanalen. Dit betekent dat een bedrijfswebsite alleen niet voldoende is. Daarom is het de moeite waard om waardevolle tools en platforms te gebruiken, die u zullen helpen naamsbekendheid op te bouwen voor uw merk. Eén zo'n hulpmiddel is window4u, dat gratis beschikbaar is. Het is een instrument ter bevordering van de verkoop dat ten doel heeft klanten aan te trekken op de plaatselijke markt van de distributeur.

window4u – merkbekendheid opbouwen in 7 landen

Aangezien wij ook een raamfabrikant zijn voor Europese buitenlandse markten, stelt window4u u in staat om uw bedrijf te promoten in landen zoals:
  • Polen,
  • Duitsland,
  • Oostenrijk,
  • Zwitserland,
  • Italië,
  • Frankrijk,
  • België,
  • Nederland,
  • Tsjechische Republiek,
  • Slowakije.
Om de doeltreffendheid van dit platform te bevestigen, zijn feiten het beste. In een jaar tijd is het aantal bezoekers van de websites van bedrijven die hun producten op window4u aanbieden met 264,28% gestegen. In de onderstaande grafiek laten we zien hoe het aantal window4u gebruikers in elk land in de loop van 1 jaar is gestegen.

Window4u gebruikerstoename per land voor januari 2021 - februari 2022.

window4u
Bron: interne bedrijfsgegevens.

Een paar woorden samenvatting

Wij zijn getuige van het toenemende belang van elektronische handel in de activiteiten van ondernemingen uit alle sectoren. Daarom is het nu al de moeite waard om uw bedrijf te ontwikkelen door aandacht te besteden aan de promotie ervan op het internet. Als onderdeel van Eko-Okna, hebben wij platforms voorbereid voor onze distributeurs, zoals:
  • eko4u – een platform voor het opstellen van offertes voor cliënten,
  • window4u – een instrument ter bevordering van de plaatselijke verkoop van bv. ramen, deuren, rolluiken, garagepoorten,
  • benefit4u – een e-learning platform met, onder andere, webinars, video's, technische catalogus.
Als u nog meer wilt weten over onze platforms, neem dan gerust contact op met onze support. Wij spreken Pools, Duits, Frans, Italiaans, Tsjechisch, Nederlands en Engels.

Email: info@eko4u.com

Tel: 0048 798 949 010

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens