14 juni, 2023

Ontdek een nieuwe kwaliteit van ruimte. SLIDE GLASS is nu in het assortiment!

schuifsystemen


Een revolutionair nieuw schuifsysteem dat niet alleen voor meer licht zorgt, maar ook voor een prachtig, modern interieur. Ontdek hoe minimalistisch design en buitengewone functionaliteit een nieuwe levenskwaliteit aan uw interieur kunnen geven.

We hebben zojuist ons assortiment uitgebreid met een aluminium schuifsysteem – Slide Glass. Dit systeem is ideaal voor gebruik in avant-gardistische interieurs waar ergonomie, goede verlichting en een opvallend ontwerp belangrijk zijn. Het systeem maakt gebruik van 10 mm dik gehard veiligheidsglas. De vleugels sluiten met behulp van ingebouwde zijsluitingen of speciale sloten.

Het nieuwe systeem maakt het mogelijk om uitgebreide labyrintische opstellingen te maken die de ruimte in onafhankelijke zones verdelen. Hierdoor is het geschikt als scheidingswand in kantoorruimtes of receptie- en lobbyruimtes in hotels. Verbindingen tussen de elementen kunnen zonder profiel of met een smal borstelprofiel worden gemaakt, wat geweldige ontwerpmogelijkheden biedt.

Slide Glass is ideaal voor wie op zoek is naar originele interieuroplossingen, maar niet alleen. Het systeem is ook geschikt voor de ontwikkeling van verticale wanden in pergola's, terrassen of andere buitenruimtes, waar het een effectieve bescherming biedt tegen wind en andere weersomstandigheden. De vele oplossingen en verschillende configuraties maken het systeem geschikt voor talloze toepassingen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens