05 januari, 2023

Plan 2023 met Eko-Okna

De nieuwjaarskits


Zoals elk jaar hebben wij nieuwjaarskits voor u samengesteld. Ze zullen zeker van pas komen bij uw dagelijks werk. Dankzij hen organiseert en plant u uw investeringen.

In het nieuwe jaar 2023 viert ons bedrijf zijn 25-jarig bestaan. Dat zult u zeker merken aan de nieuwjaarskits die u hebt besteld.

Het logo is gewijzigd en bestaat grotendeels uit het bestaande logo - het bekende en herkenbare logo, dat in de nieuwe versie echter is samengevoegd met het getal 25.

– Zelfs over de kleinste details is hier nagedacht. Enerzijds symboliseert het de impact van 25 jaar op hoe het bedrijf er vandaag uitziet, op zijn huidige vorm. Anderzijds wordt benadrukt hoe belangrijk niet alleen deze tijd en de opgedane ervaring voor ons zijn, maar ook de verjaardag zelf. Het symboliseert ook onze openheid, niets is onveranderlijk en permanent, de markt evolueert en wij reageren op deze veranderingen – legt Roman Okulowski, grafisch manager, uit.

De nieuwjaarskits in het nieuwe jubileum grafisch ontwerp zijn hulpmiddelen om uw 2023 productiever te maken, goed te plannen en u veel zakelijke successen te brengen.



3 eenvoudige stappen om uw pakket te krijgen:


1. Maak uw persoonlijke nieuwjaarskit.

U kunt kiezen uit:

U kunt maximaal 5 artikelen per product bestellen.


2. Stuur uw bestelling naar het e-mailadres reklamowe@ekookna.pl

Belangrijk! Voer uw klantcode in – dat versnelt de verzending.


3. wacht tot uw nieuwjaarspakket met de volgende zending aankomt.


Stel uw unieke nieuwjaarskit samen om u te helpen slagen!

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens